Hartelijk welkom op mijn site Zorg voor Vitaliteit.

Fysiotherapie

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut, die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen? Dan ben je bij mij in goede handen. Zoek je een betrokken fysiotherapeut, die met jou samen wil werken aan je vitaliteit en gezondheid? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Leefstijl Interventie

Je leefstijl is bepalend voor je vitaliteit: lichamelijk goed voelen, geestelijk ontspannen, emotioneel stabiel en zicht hebben in wie je bent en wat je drijft. Deze 4 elementen zijn als batterijen die leeg kunnen raken en ook weer opgeladen kunnen worden. Je dient je hiervan bewust te zijn, zodat de energievoorraad effectief en efficient gebruikt kan worden. Dit is zorgen voor een evenwichtig leven. Ik begeleid je met programma's tot een gezonde levensstijl.

Vitaliteit Coaching

Als fysiotherapeut en leefstijlcoach, begeleid ik je tot meer vitaliteit. Jij hebt de middelen, je hoeft ze alleen maar te (her)ontdekken. Middels verschillende methodieken begeleid ik je tot bij jou passende keuzes.

Ik werk vanuit een kleinschalige praktijk met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Maatwerk is essentieel. Als vrije ondernemer ben ik zeer kritisch over mijn contract met een ziektekostenverzekeraar. Dit geeft de mogelijkheid mijn eigen behandelwijze te bepalen en u hierdoor optimaal van dienst te zijn. Ik ben ingeschreven in het Centraal Kwaliteit Register (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en houd mijn kennis op peil door het volgen van opleidingen, cursussen en beroepsinhoudelijke training. Daarbij heb ik regelmatig contact met beroepsgenoten. Als docent ben ik op de hoogte van de meest actuele stromingen.

Fysiotherapie praktijk Zorg voor Vitaliteit

Vitaal zijn, vitaal blijven!

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of behandelingen?

Neem contact op