Leefstijl Interventie

Gezonde leefstijl heeft alles te maken met je eigen beïnvloeding op gezond gedrag. Jij zelf bent verantwoordelijk voor een juiste invulling. Een gezonde leefstijl is aan te leren. Je dient dan wel te weten wat gezond gedrag inhoud.

Ik kan je begeleiden tot een gezonde leefstijl. Als Geïntegreerd Leefstijl Interventie (GLI) coach beschik ik over kennis en vaardigheden dat je inzicht laat vergroten. Passend en haalbaar, zodat je gemotiveerd naar reëel haalbare doelen kunt werken. Dit maakt dat je het beter kunt volhouden en behouden.

In samenspraak maken we een passend programma, waarin je ook beweegt vanuit een gezond fysiotherapeutisch perspectief. Overgewicht, slaapstoornissen, burn-out, gewrichtsklachten, onrust zijn uitdagingen dat aangepakt kunnen worden.

Mooier en effectiever is natuurlijk wanneer je vanuit preventief oogpunt je leefstijl nu al naar een gezond(er) peil wilt brengen. Uitgangspunt is dan "ik heb nog geen klachten en wil dit zo lang mogelijk zo houden"!

Om op verantwoord en meetbare een nulpuntmeting te verkrijgen, gebruik ik een VitCheck (TNO geaccrediteerd uitgebreide gezondheidsmeting). Dit verzekerd je van een op maat uitgangspunt.


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of behandelingen?

Neem contact op