VitWandel

VitWandel is een module waarin op een ontspannen manier gewerkt wordt aan het algemeen uithoudingsvermogen. Wandelen is bij uitstek een geschikte manier om je gewrichten op een gezonde manier te trainen. In groepsverband wordt de Veluwe verkend. Soms is het stevig, met stijgingen en afdalingen. Soms is het rustiger, met meer vlakke delen. Naast het wandelen is er ook aandacht voor algemene oefeningen, waarin het moment nu van belang is.

Door de gunstige ligging van de praktijk ben je in "no time" op Midden Heuven en kun je genieten van de prachtige omgeving.

Donderdagochtend van 10.00 tot 10.30 uur kan er groepsgewijs gewandeld worden. Uitgangspunt is "samen uit, samen thuis". Indien gewenst wordt op individuele basis accenten gelegd, om ieder maximaal aan zijn/haar trekken te laten komen.

In overleg kun je als individu of groep speciale afspraken wandelafspraken maken. Te denken valt hierbij aan duur, zwaarte, intensiteit en extra invulling tijdens het wandelen (specifiek gerichte training, mindfulnerss oefeningen, natuur excursie, ect.).