Praktijk

Ik werk als zelfstandig algemeen fysiotherapeut vanuit de richtlijnen van het Genootschap van Fysiotherapie (KNGF).

Het belang van een gezonde geest in een gezond lichaam is algemeen geaccepteerd. De vraag is alleen hoe je dit doet en wat je er zelf aan kunt doen dit zo te houden. Met behulp van moderne bewezen kennis en inzichten kan ik je helpen lichamelijke activiteiten effectiever en efficiënter uit te voeren. Doordat het meer voldoening geeft, houd je het langer vol en geeft het meer effect.

Een goede vitaliteit is afhankelijk van je eigen bewustzijn over gezondheid en hoe hiermee om te gaan. Door het uitvoeren van een TNO-proof gecertificeerde healthcheck (VitCheck) kan een startpunt worden gedefinieerd. Hiermee ben je verzekerd van een goed en veilig uitgangspunt, zodat er verantwoord opbouwend getraind kan worden. Naadloos aansluitend aan je eigen behoeften en wensen.

Mentale balans is een belangrijk gegeven. Vanuit mindfulness geef je jezelf inzicht in eigen handelen en help je de drijfveren hierachter zichtbaar te maken. Ik werk volgens de inzichten van Jon Kabat-Zinn, grondleggen van de Mindfulness.

Op emotioneel (en mentaal) gebied heb ik inzichten meegekregen vanuit de NLP Practitioner opleiding. Bewustwording over de effecten van neurologische processen geeft je ruimte en werkt positief aan je zelfvertrouwen.

Inzicht in het proces van Geïntegreerde Leefstijl Interventie (GLI) van de Fysieke, Mentale, Emotionele & Spirituele levensdimensies, geeft je houvast tot het stroomlijnen van je energie. Naast een beter gevoel, leidt dit ook tot reductie van (mogelijke) uitval en zorgt voor een hoger "output"!

Bovenstaande inzichten, kennis en ervaring, aangevuld met een flinke dosis enthousiasme, zijn de basis van mijn persoonlijke coaching. Individuen en groepen kunnen hiervan profiteren, zowel zakelijk als privé.

Openingstijden Praktijk
Maandag 08.00 uur tot 13.00 uur
Dinsdag 08.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag 08.00 uur tot 21.00 uur
Donderdag 08.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag 07.30 uur tot 13.00 uur
Zaterdag en Zondag in overleg
Openingstijden zijn in overleg passend te maken
Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of behandelingen?

Neem contact op