Praktijk

Kleinschalige praktijk
Fysiopraktijk Zorg voor Vitaliteit is gevestigd binnen Fysiotherapie & Ergotherapie praktijk De Berkel in Rheden. Het is kleinschalig en straalt een prettige, open sfeer uit. Als onafhankelijke fysiotherapeut en GLI-coach ben ik in staat voor iedere cliënt een persoonsgerichte behandelwijze te bepalen. Maatwerk is essentieel en voor mij vanzelfsprekend, evenals een open en transparante werkwijze. Dit is de basis van juiste samenwerking tot een goed resultaat.

Gecertificeerd en geaccrediteerd
Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Mijn kennis houd ik op peil door het volgen van opleidingen, cursussen en beroepsinhoudelijke training. Daarbij heb ik regelmatig contact met beroepsgenoten.

In mijn praktijk werk ik als zelfstandig algemeen fysiotherapeut dan ook vanuit de richtlijnen van het KNGF. Ik ben BIG-geregistreerd en heb een ABG-code voor zowel algemeen fysiotherapeut als voor GLI Coach.

Als docent fysiotherapie bij Pro Education ben ik op de hoogte van de meest actuele wetenschappelijke stromingen. Het lesgeven aan studenten en dagelijkse werk in de praktijk, levert voor jou “state of the art”-begeleiding op!

De basis van mijn opleiding tot Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) coach is gelegd bij MARK Academy in Dronten. Ik heb mijn eigen weg bewandeld en ben uiteindelijke aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Binnen de module VitGewicht werk ik met het COOL-programma.

Ik heb mijn NLP Practitioner opleiding gevolgd bij Instituut Menz in Huissen. Ik ben mij hier bewust geworden over de effecten van taal op innerlijke neurologische processen. Dit besef geeft mij kennis en middelen om met jou te werken aan een positief zelfbeeld en hierdoor vergroting van je zelfvertrouwen.

Mindfulness geeft inzicht in je eigen handelen en help je de drijfveren hierachter zichtbaar te maken. Mentale balans is een belangrijk gegeven. Ik werk volgens de inzichten van Jon Kabat-Zinn, grondlegger van de westerse Mindfulness methodiek.

Persoonlijke coaching
Inzicht in het proces van de Fysieke, Mentale, Emotionele & Spirituele levensdimensies, geeft je houvast tot het stroomlijnen van je energie. Naast een beter gevoel leidt dit ook tot reductie van (mogelijke) uitval en zorgt voor een hoger "output"!

Bovenstaande inzichten, kennis en ervaring, aangevuld met een flinke dosis enthousiasme zijn de basis van mijn persoonlijke coaching. Individuen en groepen kunnen hiervan profiteren, zowel zakelijk als privé.

Multidisciplinair samenwerkingsteam
Ik werk samen met een multidisciplinair team. Deze samenwerking biedt mogelijkheid tot meer diepgang. De kans op een structurele verbetering van je leefstijl wordt hierdoor nog verder vergroot.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op voor een persoonlijk advies op maat!

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of behandelingen?

Contact gegevens

Arnhemseweg 89
6991DL Rheden
T: 06 537 59 118
E: info@zorgvoorvitaliteit.nl
BIG-nummer: 0903494504
KvK: 56638051
AGB-code: 04-120481
AGB-code ZvV: 04-024469

Praktijk open

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zat en Zon
08.00 - 13.00
08.00 - 17.30
08.00 - 21.00
08.00 - 17.30
07.30 - 13.00
in overleg
Openingstijden zijn in overleg passend te maken.